Welkom op de website van het Zinkviooltje

Welkom op de website van 't Zinkviooltje camping & accommodatie.

Op deze plaats willen wij u een indruk geven hoe u op een ontspannen of juist actieve wijze uw vakantie bij ons kunt doorbrengen. 

’t Zinkviooltje is een monumentale boerderij die sinds 1930 als toeristisch bedrijf in gebruik is. Zij ontleent haar naam aan een zinkflora, die uniek is voor Europa. Door de flora- en faunarijke ligging in het Geuldal heeft ’t Zinkviooltje een geheel eigen bekoring.

’t Zinkviooltje is gesitueerd in het hart van het alom bekende Geuldal, in het Heuvelland direct gelegen aan het natuurreservaat waar het beschermde plantje genaamd Zinkviooltje als enige plek in Nederland groeit. Een unieke ligging aan de voet van de Vaalserberg met 322,4 meter boven NAP, het hoogste punt van Nederland. België en Duitsland liggen op steenworp afstand.

De Geul, een rivier die in de Ardennen zijn oorsprong vindt, stroomt direct langs ons erf.

De Heimansgroeve ligt tegenover ons terrein aan de overkant van de rivier.

U kunt vanaf de camping direct het wandelgebied in, een wandelgebied bij uitstek waar u nog vrij kunt rondlopen. Bij ons zijn er diverse wandelkaarten te koop.

Wilt u het mooie Zuid-Limburgse Heuvellandschap en de Voerstreek per fiets of scooter verkennen, dan kunt u terecht bij de rijwielverhuur op onze locatie voor het huren van alle soorten fietsen in verschillende prijsklassen.

’t Zinkviooltje ligt 2 kilometer buiten het dorp Epen aan het einde van de doodlopende Plaatweg en ligt verscholen van de buitenwereld, ideaal voor de rust voor u als onze gast.

receptie

"Natuurlijk vriendelijk kamperen langs de Geul in een 5 sterren landschap"

't Zinkviooltje

Camping 't Zinkviootlje

De Geul op loopafstand van onze camping

Naast onze camping ligt fietsverhhuur het Zinkviooltje. Hier kunt u huren:
- ATB bikes (elechtrisch)
- E-bikes
- Hybride fietsen
- Racefietsen

Activiteiten

Vraag naar de mogelijkheden!

Waar ligt het Zinkviooltje

't Zinkviooltje

Camping & Accommodatie

Plaatweg 10
6285 NK Epen (L)

T: 0031 (0) 43 455 15 80 
E: info@zinkviooltje.nl

BTW nummer: NL803790375B01
KVK: 14622917

.burger-icon > span {background-color: black; background: black;} body.ltr.offcanvs-position-right.offcanvas-active .offcanvas-menu {background: white;} .offcanvas-menu .offcanvas-inner ul.menu > li > a, .offcanvas-menu .offcanvas-inner ul.menu > li > span {color: black;}